Skip to content Skip to footer

Getuigenissen

Rayco: “Dankzij yoga ben ik veel gelukkiger geworden. Ik ben nu soepeler en ook meer relaxed aan ‘t werk. 

Ik koos voor Ann omdat ik haar al kende via de zaak en de vibe was heel goed tussen ons. Ann liet een nieuwe wereld voor me opengaan en ben er echt blijer, contenter van geworden.”

Yves:

“Yoga lessen op Cronos, op het werk dus. Het was een collega die me meenam naar een yoga-sessie tijdens de middag. Zelf had ik geen ervaring met yoga en deed ook weinig aan sport. Ik was dan ook benieuwd.

 

Het leek me interessant om enerzijds eens stoom te kunnen aflaten, de continue stress en presteren even los te laten gedurende een uurtje, en anderzijds ook te kunnen werken aan een goed lichamelijk gevoel. Als 50-jarige merk je dat je niet meer de lenigheid hebt van een twintiger, maar yoga helpt me om me nog steeds fysiek goed te voelen.

 

Dat is dan ook het fijne aan de lessen van Ann: er is zowel aandacht voor fysieke inspanning maar ook voor ontspanning en gewoon genieten. Ann is naast een zeer ervaren lesgeefster ook een heel warme persoonlijkheid en stelt jou meteen op je gemak.

 

Geen druk, enkel genieten van de yoga-les, en nadien met een opgeruimd hoofd en een warm gevoel terug aan het werk. Namasté, Ann !!”

Catherine:

Ik hou enorm veel van yoga en ben er al sinds lange tijd mee bezig. Yoga brengt mij rust, evenwicht en zelfzekerheid. Ook het fysisch aspect vind ik heel belangrijk zoals het bevorderen van de soepelheid. Niet lang geleden ben ik van een ladder gevallen en ik ben ervan overtuigd dat het dankzij yoga is dat ik er vanaf kwam met een gezwollen enkel! 

Voor mij is Ann een fantastische lerares. Haar stem creëert meteen een rustige sfeer. Haar lessen geven mij zin om yoga regelmatig te beoefenen en het vol te houden. 

Dankjewel Ann! 

Ann van Turnhout © 2024. All Rights Reserved.

Illustrations by Daniëlle Negri. 

produced by Gyta